TeknoBlogg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedense hemen bir linç girişimi vs yapılıyor. Kişiyi bitirmeye yönelik hatta bitirici ama bir o kadarda sakin dil kullanıp aslında hiçbirşey olmamış gibi sadece belirttim demek bile karşınızdakine saldırıdır, bir tutumdur. Neden hiç yanlış açılan veyahut reklam temeli güdüceğini düşündüğünüz veya sadece size böyle çağrıştırdığını düşündüğünüz şeyleri topluma yansıtıp kişiyi karalamaya çalışıyorsunuz.

Herhangi bir tutumdan veya yasağa ilişkin içerik güttüğünü düşündüğünüz şeyi reprtlayıp geçmiyor hemen linç girişimine gidiyorsunuz bunu anlamıyorum.
(şikayet et , rapor et geç niye bir karalama hep?)

Bu forumda hep bir öfke tutumu hakim, sakin bir üslup ile kişinin kendisine belirtilebilir yanlışı. Herkese yaymaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Öfke tutumum falan yok. Daha önce de bunu bahsettiğiniz şekilde çözemedik zaten. Bu maalesef bana göre forumun açıklarından biridir.
Kaldı ki şahıs bizi engellemiş daha önce de bu taktiğini ifşa ettiğim için. Kimseyi linç ettiğim falan yok. O arkadaşın olduğu kadar benim de herkesin de fikrini söylemesi haktır. Konuyu hemen linç gibi göstermenin manası yok.
Ortada bir linç varsa bilgi almak için burada bulunan insanların aklıyla kendince alay etmek asıl linçtir.
Bu 1-2 kez olan bir durum değil. Ben de görmezden gelip yoluma bakardım ancak birilerinin e güzel kardeşim yeter ama demesi gerekiyorsa ben o birileri olurum hiç problem yok.