Fahrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlar gibi birde, "ifadeye çağrıldım ne olur, biri hakkımda şikayette bulunmuş ceza alır mıyım, vergi dairesinden ihtar geldi ne kadar ceza öderim, mahkeme nasıl sonuçlanır,..." lar var. Çok yüzeysel açıklama yapıp kesin sonuç istiyorlar. Bu iş kolu zaten uzmanlık gerektiriyor. Resmi belgelerle bile kesin sonuca ulaşamıyor uzmanlar. Garip bir durum.

Bunlardan çok daha iyisi var. Bu alakasız sorulara "hiçbir şey olmaz" yazanlar. Hayatında 2 tane olay yaşamış profesyonel olduğunu sanan tipler. İstersen 1000 tane yaşa gene uzman olamazsın. Eğitim al gene olamazsın. Hele bu kadar yüzeysel anlatımla sonuca ulaşmak ne olursan ol imkansız.

Birde bu soruların cevaplarına sadece buradan aldıkları dönüşlerle ulaşabileceklerini sananalar var... Cevap verdin soru sahibi size güvendi. Sonra başına bir şey geldi. Sorumlu kim olacak?
Kesinlikle katılıyorum, bunu da yazacaktım unuttum siz değinmişsiniz. Hukuki konulara bakıyorum "bir şey çıkmaz, kesin şöyle olur, asla böyle olmaz" yazanlar var. Sağlık konularında "şöyle şöyle yap benimde olmuştu öyle yapmıştım" gibi tavsiyelerde bulunanlar var. Bilen bilmeyen herkesin cevabı var maalesef bu konulara.