Gelmiyor burası off-topic.
Garip gelen konular;
Aldığım inanılmaz teklif, başıma gelene inanamayacaksınız gibi reklam konuları. Elbette 2-3 üye yapıyor bunu engelledim.
Off-topic alana bu tarz konular açılabilir, ben o yönden sormuyorum üstat. Başım dönüyor neden olabilir diye soruyor arkadaş mesela, forumdan buna ne cevap verebilirsin, nasıl bir çözüm bulabilirsin yani buraya sorulması tuhaf geliyor bana, anlatmak istediğim o.

Başın döner, gidersin doktora, neticelenir durumun, gelirsin konu açarsın, "başım döndü doktora gittim böyle böyleymiş arkadaşlar" diye yazar paylaşırsın ona bir diyeceğim yok, gayet normal ama "başım dönüyor nedendir, ne yapmalıyım" sorusunu foruma sormak ilginç yani.
İnsanlar burada zamanlarını geçiriyor. Binlerce insan var. Aynı şeyleri biri yaşamıştır, diye düşünüp bu tarz konular açıyorlardır. Sağlık konusunda tabi ki adres bir sağlık kuruluşudur.
Evet yaşanmışlık ile ilgili soruluyor olabilir ama mesela aynı marka aynı model arabaya sahip iki kişinin araçlarından aynı sorunlu ses geliyor olabilir, ikisi de sanayiye gittiğinde birinin kasnak problemi, birinin gergi kayışı problemi olabilir. Yani muhakkak görülmesi lazım ki sorun tespit edilsin, net bir şekilde "benimde olmuştu, şundandır" diyemeyiz genelde bahsettiğim kategoride de sorulara yani.