nivova adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazandığı paranın hakkını vermek emek hırsızlığı yapmamak yerine şirkette bilgisayarı başında iş varken oyun oynamaya devam edecek olan tüm personelin istifasını memnuniyetle karşılarız.
iş varken oyun oynuyorsa sorun var ama iş yokken oynuyorsa o zaman sorun yok
bunu yapan bir firma gördüm iş yokken oyun oynayan yada film izlediği için uyarı yiyen personelleri gördüm kadronun yarısı istifa etti firma ise çalışan kesim gözünde kötü duruma düşünce iş ilanı açmasına rağmen personel temin edemedi zamanla bu yaptığı ortaya çıktığı için müşterilerinin gözünde düştü ve şuanda o firma kapandı iş ortakları ise borç içerisinde

başka bir firma personellerine cihaz veriyo aynı olayı yapıyo ama onlar evinde dahi takip ediyorlardı sonuç değişmedi aynı şekilde firma battı

bu 2 örneğin birisi türk diğeri yabancı firmaydı böyle bir uygulamaya girmek firma açısından kumar oynamak gibidir onun yerine personellerinizin "nasıl daha verimli bir çalışma ortamı yaratabiliriz" altında öneri isterseniz yada uygulanmış örnekleri sizde uygularsanız öne geçmeniz daha kolay olur

önemli edit; ilk firma benim bizzat gördüğüm başıma gelen tecrübe 2.firma ise yakın bir tanıdığımın yaşadığı durum.