eHNeRa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim muhafaza eylesin, yeniden yaşamamanız için bol bol dua edelim inşAllah. Bilinç altınızda bu olayı büyütmeyin. Dediğiniz gibi gelip gitmişler gecmis olsun.

Bu arada bazı yorumları ciddiye almayın, kendi başlarına böyle birşey gelmediği için sizi anlayamazlar.

Evde yalnız kalmaya korkan tipler burada "yok öyle birşey yaaa " tarzı konuşabilirler.
Amin hocam biliyorum farkındayım. Dediğim gibi sadece rüya olsa şuan konu açmayı bırakın olayı unutmuşumdur bile. Cinlere ve diğer varlıklara inanıyorum ama daha çok bilimsel dayanaklarına göre yorumluyordum bu tarz şeylere. Mesela birisi uyandığımda elimde kına izi var diyordu. Bazıları uzaylılar kaçırmış geri getirmiş gibi yorum yapardı ben de bilimsel mantığı neyse atıyorum hastalık, mantar vs ona göre yorumlardım. Ama bu yaşadığım olayın bilimsel dayanağı yok. Eş zamanlı olan bir olay. Hem ben hem de eşimin bunu yaşamasının mantıklı bir bilimsel dayağı gözükmüyor. Birkaç hocaya sordum cevap bekliyorum bakalım.

Yok 21. yy yok 15. yy bunun yüzyılla alakası yok. Zaten bu varlıklar her zaman var. Zaman geçince yok olan bir şey değil.