Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madde 1 için konuşuyorum, bir site seoya optimize edilirken hız, link yapısı ve tema haricinde bir müdahale yapılmaz, sizin bahsettiğiniz aylık SEO hizmeti muhtemelen
birko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de ayni seyden bahsediyorum aslinda. Aylik hizmet alacagim zaten profesyonel olarak. Hizmeti verecek arkadas ayrica hatalarla ugrasmasin diye o soruyu sordum.

1) Websitesine SEO yapilacak onun icin alt yapiyi hazirliyor musunuz?
SEO on page ve off page olarak ikiye ayrılır. On page SEO' yu site yapımcısı yapmak zorunda, tema dosyaları üzerinde düzenleme yapmak gerekir çoğu zaman yukarıda da yazdığım gibi. Asıl işin uğraştıran kısmı da tam olarak orası. İş kafa kırılacak noktaya çıkarılır ise font optimizasyonuna kadar gider. Off page SEO ise genel manada backlink inşası ve tanıtım yazılarından geçer.

Bu forumda da söylediğiniz şeyleri bilen ve profesyonel yüzlerce insan bulunmakta. Modern premium temalar kullanıcı dostudur hali hazırda, ufak düzeltmeler yapmak yeterli tasarımsal anlamda da. Amerika' yı yeniden keşfetmeye gerek yok UI - UX anlamında da, belirli standartlar var ve çok komplike, reformist hareketler çoğu zaman terste tepebilir, ki burada söz konusu olan şey bir hizmet tanıtım sitesi, otomasyon vb. bir şey değil.