oguzhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen düşük ücretlerle yaptırmaya kalktınız ki iyi bir sonuç elde edemediniz ve işin arkasında duran kişi veya kurum olmadı. SEO altyapısı, hız, temiz kodlama, kullanıcı dostu arayüz vb. bir çok kriter var tema seçiminde. Sonrasında manuel işlemlerle düzeltmeler yapılabilir ehil ellerde ama ek iş yükü getirir sadece bu durum, ki işin aslı neredeyse her zaman az çok yapılması da gerekiyor sitenin daha kaliteli olması için. SEO için en optimum altyapılardan birisi Wordpress, çeşitli pop-up lar, bulunduğu sayfaya özel notificationlar vb. eklentileri hali hazırda mevcut ve kullanıma hazır. Kullanıcı siteye kayıt olmayacaksa webpush notification ve e-mail marketing haricinde aklıma gelen bir geri bildirimde bulunma yöntemi yok, bunu da rahatlıkla form eklentileriyle alabilir ve rapora dökebilirsiniz. E-mail marketing için mail listeniz uzunsa harici hizmet en mantıklısı spama düşmemeniz için, mail listenizi export edip e-mail marketing firmanıza aktarmanız ve onların sistemi üzerinden gönderim sağlamanız her zaman en sağlıklı yol. Türkiye için hedef kitlede hali hazırda İYS entegre bir firmayla çalışmanız zorunlu zaten. Birçok premium kaliteli tema kullanıcı dostudur ve gerekli optimizasyonlar sağlandığı ve içerik tatmin edici olduğu taktirde potansiyel müşterinizi tutabilirsiniz. Takıldığınız, sormak istediğiniz farklı bir konu var ise yardımcı olabilirim. Bu konulara çokta uzak değilsiniz anladığım kadarıyla, önerdiğim şekilde kendinizin düzgün ve beğendiğiniz bir tema bulmanızın ardından temanın kalitesiyle ilgili sorgulama yapmanızı ve bu doğrultuda kaliteli bir hizmet almanızı tavsiye ederim. İstekleriniz emin olun hiçte fazla değil, insanlar neler istiyor ve ne kadar uğraştırıyor olmayacak şeyler için bir bilseniz.
Yardimlariniz icin tesekkur ederim bu arada ozel mesaj gondermeye calistim ama mesaj kutunuz doluydu.

Bazi arkadaslar sifirdan wordpress olmadan websitesi yazdirmak daha guvenli ve temiz olacagini soyledi.
Siz ise Themeforest oneriyorsunuz. Ben onu da denedim ama tam kafama yatan tasarim cikmiyor. O yuzden birisine tasarlatmak istedim.
Bazi arkadaslar ise bana tasarim yapip onu wordpress'e uyumlu hale getireceklerini soyluyorlar.
Sizce hangisini secmeliyim?
1) Sifirdan websitesi kurulumu mu?
2) Tasarim yaptirip wordpress'e uyumlu hale getirmek mi?
Yoksa hic bunlarla ugrasmayip Astra gibi yerlerden parayi harcayip direk en temiz tema satin almak mi?
Amacim SEO yaptirip musteri cekip para kazanmak. Musteri benden randevu alacak. Ben musteriye hizmet verecegim. Is tamamen bunun uzerine.

Biliyorum cok uzun yaziyorum. Ama bu konulari hep parca parca bilgilerle bulabiliyorum. Herkes farkli bir sey soyluyor.