Merhaba,
tasarım çok göreceli bir konu gerçekten. Sizin sitenizin güncel tasarımı örnek sitelerden kat ve kat daha iyi gibi duruyor bana kalırsa. Getspam' ın sitesi diğerlerine kıyasla daha profesyonel ama o da landing page olduğu için pek kıyas kabul etmez. Aynı şekilde Wordpress alt yapısını kullanmanız site kategoriniz için olumlu sonuç doğurur. Elbette sıfırdan arayüz çizimi de yaptırabilirsiniz istediğiniz gibi lakin bir hayli masraflı olacaktır; grafik tasarımcıya direktifler doğrultusunda çizim yaptırma, web tasarımcıya HTML döküm haline getirtme ve yazılımcıya Wordpress entegrasyonu, tema giydirme yaptırma gibi zorlu ve görece maliyetli bir süreç var ki gerçekten gereksiz. Bildiğiniz gibi Wordpress için geliştirilen bir çok tema bulunmakta farklı tarzlarda. Sizin kategoriniz içinde hepsini kontrol dahi edemeyeceğiniz kadar örnek var internet üzerinde. Öncelikle onları kontrol etmeniz ve bir tasarımı beğenmenizin ardından bu direktifle site yaptırmanız en doğrusu olacaktır. İlk olarak Themeforest' a göz atabilirsiniz.
Aslinda dediklerinizi yaptirdim. Simdiki site wordpress dediginiz tema uzerine kurulu. Ama mobil hizi %15 cikiyor. Cok fazla hata var. Her yere yama yapmak gerekiyor. Bunlar cok vakit aliyor. Tek tek hatalari bulup duzeltmek. Onun yerine temiz kurulum daha iyi olur diye dusundum.
Ben suan olan tasarimi cok seviyorum. Bu tasarima yakin bir tasarim yaptirmayi dusunuyorum zaten.
Attigim siteler biraz daha temiz duruyor. Benim site cok karisik gorunuyor. Benim gozum yoruluyor. Eger tek tek duzenlerim guncel siteyi diyen olursa yine birlikte calisabiliriz.