hocam amaç para tuzağı para cukkalamaktı başarılıda oldular misal 6000 tl istedikleri birinden 3.000 tl uzalştırma ile aldılar en az 1000 kişiden alsalar bu serkan altuniğne ve avenesi avrupada ölene kadar yaşamlarına yetecek parayı döviz yapıp ülkeden yeni yerleştikleri ülkelere götürebildiler hayır yan etkisi bunun mağduru olarak söyleyebilirim ki özgür internet dünyada kalmadı Türkiye'de can çekişiyordu son tekmelerden birini güva bu özgürlükçü karikatüristler vurdular hep öyle olmaz mı kuzu görünümlü kurtlardan müslüman görünümlü münafıklardan zengin görünümlü dolandırıcılardan çekmedi mi bu vatandaşlar ben yiyemesinler o para onlardan çıksın diyorum resmen hukuku suç örgütü gibi kullandılar bugün kimse ben dahil yerli içerik paylaşmıyor news siteleri ajanslar ne gönderirse onu yayınlıyor bildiğiniz tek renkli olduk oysa sanatta bilgide üstüne koyarak gelişirdi internet özgür internette üstüne koyulmayı sağlayan bir araçtı üstelik benim gibi dışarıdan üyelerin paylaşım yapabildiği blog forum sahiplerini aşağıda her paylaşan kendi sorumluluğunda paylaşımları yapmıştır dememe rağmen hani bu paylaşımı yapanın TC si diyerek jurnalcılığa iten özgür interneti baltalayan bir belaya döçnüştüler. Umartım topladıkları trilyonlar kattrilyonlarda boğulurlar belalarını bulurlar. avukata o sitenin adsensesinden 300 tl kazanmadım dememe rağmen 3000 tl den bir lira aşağı olmaz denilerek gerekrse git kredi çek öde üyenin paylaştığı 10 kişinin gördüğü sayfadaki yapay zeka ile linki bulunan şu anda kapatılan binlerce siteden biri olan sitemdeki karikatürden dolayı ben mağdur edildim. freepikde bir resim 1 dolar itockda en iyisi 10 dolar siz 1 karikatüre o zamanın dolar kuruyla nasıl 1000 dolar istersiniz dememe rağmen 10.000 dolar istemediğimize dua et der gibi terslenerek mağdur edildim belalarını bulsunlar trilyonlarda boğulsunlar o paraların hayrını göremeyip kat katına borçlansınlar erdil yaşaroğlu gibi tipler kamikaze.net te o da sürekli internetten karikatür araklıyodu desemde lisanslı karikatürün varsa bilirkişi ispatın varsa sende erdili ver ama sitesini kapattı der gibi gülen avukat ordusuyla resmen Türk internetine çok büyük darbe vurdular üstelişk bu kişi severek takip ettiğim internet ekipler amiri serdar kuzuloğlununda arkadaşı hayır benim anlamadığım hiç mi uyarmadın arkadaşını böyle yapma adın Türk internet tarihine kara leke olarak geçer erdil diye hiç mi uyarmadın yoksa multi trilyonlar daha mı tatlı geldi anlamadım gitti!
Sorsanız bunlardan daha aydınını, özgürlükçüsünü, demokratını bulamazsınız. İnternetin özgürlükçü doğasını anlayamamış dinozorların yeri, gazete olmalı. Adalet yok ki, bu duruma gerekeni yapsın...