Bence en doğrusunu yapmışsınız çünkü mesele eşiniz değil ben ailemle yaşıyorum bende aynı şekilde odaklanamıyorum.
Hocam bu kadar hızlı karar vermeyi bekliyor muydunuz planınız var mıydı, yoksa hızlıca karar alıp uyguladınız mı. Ben yaklaşık 7-8 aydır düşünüyorum ben düşündükçe kira fiyatları artıyor. Ucuz bir yer bakayım dedim onlarda harabe gibi. Benim baktığım yerler genelde plaza aylık 9k civarı işin içinden çıkamadım bir türlü.
Siz nasıl bir yerde tuttunuz plaza gibi mi dükkan gibi yoksa daire gibi mi. Biraz detay verirseniz bize çok katkısı olur bir türlü yolumuzu doğrultamadık çünkü.
Merhaba hocam, öncesinde zaten bir düşünce içerisindeydim. Kafamda hep planlar vardı, gelirimlerinden emin değildim. Ne olacağı belli değil diye çekiniyordum, ek olarak işin içinede evlilik girince mecburen evden uzaklaşmak için böyle bir şey yaptım.
Cadde üzeri bir yer, solumda berber sağımda market var. Bugün temizlik yaparken 4 kişi buraya ne açılıyor diye sordu. İçeriyi temizledim, her gün çıkarken paspas yapacağım. Yarın ilk mesai saatim olacak.