Merhaba,
Uzun yıllar Whmcs kullanmış bir şirketiz, Whmcs'nin bu sıralamaya gelmesini adım adım deneyimledik, kullandığımız dönemlerde destek sistemleri çok yavaştı, modüllerin çoğu ücretlidir ve modüller yüzünden sızılan sistemlerde mevcut (araştırarak bulabilirsiniz). Whmcs evet sektörde öncülerden olabilir fakat bu gün ülkemizde çok iyi bilindik firmalar dahi whmcs'yi lisans olmadan kullanıyor, ne kadar güvenilir kişiye göre değişir.
Wisecp ilk çıktığı zaman tüm sistemimizi Wisecp üzerine taşıdık. İlk zamanlarda biraz amatörlerdi fakat kendilerini geliştirdiler ve çok daha profesyonel hizmet vermeye başladılar. Genel itibari ile ihtiyaç duyulan modüller sistem içerisinde geliyor. Modulesgarden gibi firmalarda Wisecp için artık modül çıkartmaya başladı, yani sistem yaygınlaştı ve yaygınlaşıyor.
Takıldığınız yerler olur ise PM ile ulaşabilirsiniz.
Hayırlı olsun.
Merhabalar yakın zamanda kuracağım Hosting için otomasyon sistemi gerekli Wisecp ile WHMCS arasında gidip geliyorum bildiğiniz gibi bu işler sakata gelmez sağlam ve güvenilir olmalı o yüzden deneyimlerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var.