Yosnac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Gozumu kapattigimda kafam boş sekilde uykuya dalamiyorum. Sürekli senaryolar ve düşünceler kafamin icinde crit atiyor. "
Merhaba hocam aynı problem bende yaşıyorum ve kendimi bildim bileli bu böyle yatağa başımı koyduğum an düşünmekten uykuya dalamıyorum. Beynimi bir şey ile meşgul etmezsem sanki hiç uyuyamayacakmış gibi oluyorum.
kendime göre çözümler üretmeye çalıştım ama en iyisi şimdiye kadar bir sesin yanında uyumak bu bir şarkı olabilir. Çok hızlı veya çok sesli olmayan şarkılar dinleyebilirsiniz, bu bi video olabilir aynı şekilde bir konu üzerinden konuşulan hafif de olsa dikkatinizi çekecek ama gözlerinizi açıp izlemenize gerek olmayacak videolar örn: Tarih ve bilim seviyorsanız Teke Tek Programı olabilir.
veya ilgi duyduğunuz şeylerle alakalı Podcastler de olabilir.
Denemekten zarar gelmez ben bu şekilde üstesinden gelmeye çalışıyorum, daha önce psikolojik herhangi bir destek almadım hayatımda hep olduğu için normalmiş gibi karşıladım.

Hocam bende tv acik sekilde daha rahat uyuyordum ancam şimdi daha fazlal artti. Pek yaramiyor yani açikcasi. Teşekkür ederim.