Merhaba arkadaşlar, ilk defa bu forumda ticari konu hariç kendimle ilgili bir sorunumu anlatacağım. Konu başlığına ne yazacağımı bilemedim icin psikoloji diye yaziverdim.

Arkadaşlar son zamaarda ara ara geceleri rahatsız şekilde uykuya daliyordum, mutlu şekilde uyuyamiyordum. Bir sıkıntıyla uyuyordum hep.
Ancak son 1 haftada toplam 2 gun dogru durust uyuyamadim, son 3 gunde 4 saat uyumuşumdur. Gozumu kapattigimda kafam boş sekilde uykuya dalamiyorum. Sürekli senaryolar ve düşünceler kafamin icinde crit atiyor. Yataga girince kalbim cok aciyor, sanki delik varmiş gibi hissediyorum yataktan kalkip gozumu actigimda herhangi bir kalp agrisi yok..
Uyumaya calistikca daha berbat oluyor hic uyuyamiyorum. Ve ben yapi olarak kolay kolay korkan bir insan degilim artik geceleri kalbim durucak diye korkuyorum, veya sanki nefesim kesiliyor gibi. Ayrica hayat anlamsizda gelmeye başladi. Bir gun ölecegiz insanlar niye bu kadar mucadele ediyor diyip duruyorum. Tabi ki sacma sonucta her insan oyle dusunse dünyada çarklar dönmez. Velhasil kelam geceleri zindan oluyor bana. Gece olsun istemiyorum. En son pskiyatriye gitmeye karar verdim. Fikirleri olan değerli arkadaşlar varsa yoruma beklerim.

Birde pskiyatri veyahut psikolog'a gitmek ilerde sorunlar yaratir mi? Bir sürü basvuruda psikolog raporlarina vs bakiliyor. Bu konuyuda merak ettim.