Her konuda biz kadınız bize pozitif ayrımcılık diye diye otobüste kadınım bana yer verin, trafikte kadınım öncelik verin, market sırasında kadınım önce ben geçeyim vs. vs. diye diye erkekler iyice ikinci sınıf vatandaş oldular. Erkek tarafı takı takmasın o zaman kardeşim, insanların alnında keriz mi yazıyor, kaç tane haber okuduk takı için evlenip düğün gecesi kaçan gelinler üzerine, tamam kadınlar narindir çiçektir koru kolla ama erkekleri de yerin dibine sokmaya gerek yok. Bazı kadınlar biz çiçek değiliz, biz korunmaya ihtiyaç duymuyoruz diyorlar ama maalesef ki en fazla sığınma ve korunma talebi yine kadınlardan geliyor. Elbette korunsunlar ama kadınların belirli bir kesimi bizim korunmaya ihtiyacımız yok diye genelleyince dışarıdan pek hoş görünmüyor. Hiçbir zaman erkekleri kadından üstün görmemişimdir ve kadın erkek eşitliğini savunurum, kadınlar da bu şekilde düşünüyorlarsa artık erkeklere üstünlük taslamasınlar, pozitif ayrımcılık istemesinler. Bu yazıdan kadın düşmanlığı çıkaracak sivri bir zekalı çıkar yine, bu düşmanlık falan değil, bir erkek olarak eşitlik talep ediyorum sadece. Erkek üstün diyenler görsünler, erkekler de eşitlik isteyebiliyor.