Merhabalar ,
Özelden'de soranlar oldu aldığım eğitim ile ilgili herşeyin yerine oturmasını bekledim yorum yazmak için.
Eğitimde'ki videoların hepsini saniye saniye izledim burayı biliyorum diye geçmedim . bazı konularda çok biliyorum dedim bazı noktaları satır satır not aldım. 1 hafta boyunca hem gerekli hesapları ve diğer işlemleri yavaş yavaş yaptım hemde tekrar tekrar notlarımı kontrol ettim.
3 gün önce işleme başladım benim başlangıç sermayem 7k TL idi. az önce toplamda 77 işlem yaparak 100 pound kar'a ulaştım.
Eğitimi bildiğim konular neden almalıyım diye düşünmeyin 2 tane cümle 2 tane yöntem tüm fikrimi değiştirdi.
Aklıma gelmeyen yöntem veya aklıma gelmeyen mecraları eğitim sayesinde farkettim.
Şuan daha yüksek bütçe ayırabilirim lakin tam olarak sindirerek ilerlemek istiyorum.
Herkes gibi bende hatalar yaptım hatta ilk işlemimde dolandırıların hedefi olup dolandırılmaya çalıtılar. Oğuz Hocam anydesk ile bağlanıp hem tekrar canlı ders verdi hemde yapmam gerekenleri gösterdi ve ************** girişimini engelledi.
Şuan eğitim interaktif olarak devam ediyor sürekli konuşma halindeyiz ve sürekli yeni videolar gelmekte.
Ben ilk defa satın aldığım bir eğitime kefilim.
Oğuz hocam'a tekrar teşekkür etmek istiyorum.