YusEmEr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen mülakat görmemişsin dayı
İl müdürü ve ekipleri ile bir odada girdik
Zarf çek dediker cektik soruyu oku okudum
1.soru AVM ve benzeri yerlerde bulunan güvenlik kabini en dar kaç cm diyordu dedim omuz genişliği 70 dedim oda çok dedin dedi 60 dedim il müdürü yavrum sen Kayserili misin ne pazarlık yapiyon düz hesap desene dedi 50 dedim afferim dedi
2 soru da bı destan ismi sole dedi nutkum tutuldu o arada aralarında sohbet ediyorlardı ergenokan bile destan dedi il müdürü bende müdürüm Ergenekon destanı dedim arkadaşlarına döndü bak adama nasıl biliyor dedi
3 soru uzaydan görünen yapıt dedi bende bunu bilmiyorum dedim sonra şube müdürü dedi ya müdürüm bu çin Seddi baya uzun ve yorucu gittiniz mi hiç dedi nasadan falan uydudan çizgi gibiymis deyince bende dedim çin seddi ardından
Sonra dedi afferim dedi sen çik dedi
Çıkarken sordum soruları ben sordum siz cevap verdiniz niye dedim mülakat ne gerek var oda yavrum dedi seni burda 10 dk tutma sorumluluğumuz var egerki erken çıkarsan olmaz bide burada geldiğinde de hiç olmassa kendi bilgilerimizi pekistiriyoruz dedi
Ama sen kafana takma ismin zaten gerekli yerlerden önümuze geldi dedi hadi hayırlı olsun deyip sıradaki aday dediler
Çok güzel, ismin gerekli yerlerden önlerine gidince kafana takmazsın tabi. Gerekli yerlerden kasıt torpilse haram zıkkım olur umarım.