Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi, sürekli iş yapabileceğim bir mobil geliştirici arıyorum.
Çalışma şekli şu şekilde:
- Öncelikle birden fazla mobilci arkadaşla çalışıyorum. Bu nedenle kuralına uygun temiz kod yazılması şart.
- İşlerin ara-yüzünü figma ile hazırlıyoruz.
- Back-end tarafını da bitirip postman collection hazırlıyoruz.
- Mobilci arkadaş da tasarımı ve postman'i teslim aldıktan sonra yapıyı hazırlayıp teslim ediyor.
- Bazı işlerimiz büyük olabiliyor ve iş üzerinde sürekli geliştirmeler gelebiliyor.
Çalışacağım arkadaşın azimli olmasını istiyorum. Çok fazla iş geliyor, öyle ki özel sektörde kazanacağından fazlasını freelance olarak kazanabilir. İş kalitesi ve performansına göre iş sağlayacağım. Özellikle deadlinelarda ulaşılabilir olması çok önemli. İş ücretlendirmeleri ve doğabilecek ek fırsatlarda işlerimize gösterilen titizlik ve özveri doğrultusunda tatmin edici olacaktır.
Eğer bizimle çalışmak isteyen olursa bana dm atabilir. DM içeriğinde daha önce yapmış olduğunuz playstore veya appstore da bir uygulama linki de paylaşırsanız sevinirim. Başlayalım derseniz, şu an projelendirme aşamasında olan 2 aktif projemiz var. Bir de tamamlanmış ama üzerinde güncellemeler yapılacak projemiz var. Bizim tarafları bitirip size teslim ederiz.
Teşekkürler.