Tekneli olarak 2 defa yaptırdım. (Evi aldığımda takılı olan kırıldı. 2.Tadilat yaptığımız için 90x90 sıkıştırdı orayı.) Ev benim olduğu için teknesiz olarak yaptırmak istedim. Teknesiz olarak da böyle bir problem var bende duşakabini taktırmadan çözmeye uğraşıyorum.
Yarın gelecek hocam kıracak fayansı tekrardan yapacak.
Yarın gelecek hocam kıracak fayansı tekrardan yaptıracağım.
Yarın gelecek hocam kıracak fayansı tekrardan yaptıracağım.
Hanımla papaz olduk iyice hocam. 1 haftadan fazladır kabin yok. Aradım yarın geleceğini söyledi. Tekrardan yapacak inşallah olur.
Hocam izolasyon konusunda sordum ona dedi ki derz konulduğunda su da birikmezse su gitmez aşağıya. İzolasyon dediğiniz nasıl bir malzeme nereden alınıp nasıl uygulayacağız? Bu usta benim yıllardır hizmet verdiğim bir müşterim aynı zamanda tesisatçı. O yüzden soruyorum. Ne lazımsa alayım da yapıp kurtulayım.
Dipnot : Bende yazılımcıyım mesela fakat bana iş veren hiç dert çekememiştir

Benim bu duşakabin imtihanım galiba.
hocam, su biriksede birikmesede derz belirli bir zaman sonra özelliğini kayıp eder zaten, ki sizde birikme var şu anda eğer kırarsanız mutlaka izolasyon yapın derim. İzolasyon konusuna gelince o konuda öneri vermem yanlış olur benim bildğim ve tek geçtiğim bir ürün var oda
polyurea ama gereksiz lüks olabilir. Size tavsiye usta vs. uğraşmayın duşakabine tekne alıp çözün.