hayırlı uğurlu olsun şu durumun verdiği rahatlatma hissini hiçbir şey veremez
Aynen öyle hocam inanılmaz bir rahatlama geldi.
Sabir gerekli hocam biraz her seyde oldugu gibi. Allah daha bol ve hayirli kazanclar elde etmeyi nasip eylesin. Adiniza sevindim gercekten
Allah razı olsun kardeşim bilmukabele
Ben 9k tekil hitle adsense dışı reklam firmasıyla günlük 40-45 dolar yani 800tl yi aşan rakamlar görmüştüm zamanında.
Aslında eskiden benimde yüksek gelirlerim oluyordu sonra ne oldu bimiyorum ama çok sıkıntıya girdim. Şimdi o tıkanıklık açıldı sanki şükürler olsun.
Umarım kalıcı olur hocam hayırlı olsun.
Umarım
Google yeni bir güncelleme ile içinden geçer sitenin her zaman yaptığı gibi, o kadar moral bozucu bir durum ki ancak yaşayan anlar 🙂
Sormayın hocam Google ağa bizimle eğlenir
İngilizcen varsa kralsın Türkçe içerik bir yere kadar
Maalesef onu geç fark ettim şuan İngilizce sitelerim tohum halinde
10 bin hite göre 200 az da çok da sayılabilir. Hedef her zaman yukarı... Başarılar.
Sağ olun teşekkürler hocam.
Hayırlı olsun hocam daha çok kazanırsınız inşallah
İnşallah üstat
Bu süreçte hangi işlemlere dikkat ettiniz hocam? Ekstra yaptığınız bir şeyler oldu mu?
Ekstra bir şey yaptığımı sanmıyorum. Bir kerede oldu.
Yaptığın her adımı kaydet, böyle olmasındaki neden nedir ?
1 eklenti güncellemesi bile her şeyi değiştirebilir

Hayırlı olsun başarılar dilerim.
Eyvallah kardeşim. Aslında pek bir şey yapmadım ama yinede kontrol edeceğim.
Gözünüz aydın. Aynen alıntıda olduğu gibi yapın hatta site stabil çalışır haldeyse otomatik script güncellemeleri veya eklenti güncellemeleri vb özellikler açıksa hepsini kapatın güncellemek istediğinizde manuel kontrol ile kendiniz güncellersiniz. Bir defasında oto güncelleme sebebiyle çalışmayan eklenti yüzünden hit kaybım olmuştu ve durumu zor toparlamıştım.
Ayrıca hite göre kazanç az siteniz hangi sektöre hitap ediyor? Teknoloji yahut webmasterlar gibi bilinçli kitleyse ki reklam nedir iyi bilen ve kaçınan normal ama onun haricindeyse az, reklam yerleşimleriniz yeterli ve iyi dizayn halinde mi?
Bol kazançlar dilerim.
Aslında doğru söylüyorsunuz hite göre buda az ama beni 50-80 TL lerde o kadar boğduki şuan bu gelir bana çok iyi geliyor artık. Hocam maaş sitesi bu arada.