Sillage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar selamlar,

Askerlik vaktim geldi geçti bile ben beyin kanaması geçirdim. Sıradan olduğu gibi aile hekimine gittim ve kafamda olan izi fark etti bu çok büyük bir iz ben bakamam alanım değil diyip beni hastanede beyin norolöji bölümüne sevk etti.

Olaylar buradan başlıyor. Günlerce hastaneye gittim geldim bir türlü doktoru yakalayamadım. Doktor sürekli izinde. En son sekreterini yakaladım bu sefer bayram iznine çıktı kendisi dediler. 8-9 gün onu bekledim. Bu süreçte şehir dışına taşındım. Şehir dışından git gel yapmaya başladım. En sonunda doktoru yakaladım ve bana dedi ki bu evrakların süresi geçmiş yeniden alman gerek gittim yine aldım evrakları tazeledim bu sefer kafamın 3D - 4D idi sanırım tomografisini istedi kafamın tamam hemen geliyorum dedim bir baktım Hastanede bu boyutta çekecek tomografi cihazı yok. İstanbul, Ankara, Çanakkale'de olduğunu söylediler Çanakkale'ye gittim çekindim geri geldim doktor yine izine çıkmış! Bu sefer döndüm aradan 2-3 ay geçti yine gittim yakaladım bu sefer dedi ki kafanın çapı ölçülmemiş bunu tomografiyi çekindiğin hastanede ölçtüreceksin dedi. Cinnet geçirecektim devamını yoruma yazıyorum.

Dedim sizi değiştirmek istiyorum başka bir doktorun bakmasını istiyorum bana dedim öyle bir imkanın yok bana sevk edilmişsin resmi evrakta benim kaşem var ben bakmak zorundayım dedi. Hastanenin sağlık heyetine gittim yine değiştiremedim. İkametgah adresimi Çanakkaleye aldım Çanakkale'den 0'dan başlarım diye burada olan aile sağlık hekimi ise devam eden sevkin var işlem yapamıyorum dedi. Allahım kafayı yiyeceğim.

Sonuç olarak kaçak gözüküyorum e devletten mesajlar gelip duruyor arkadaşlar ne yapacağım? Askerlik şubeyi aradım sevki iptal ettirmek için kadın bana diyor ki o doktorun kararını beğenmediniz sanırım ondan böyle yapıyorsunuz diyor gevşek gevşek konuşuyor ortada bir karar dahi yok sadece noroloji sevkim gözüküyor. Oturup çocuk gibi ağlayacağım sinirden. Bu işlemler başlamadan önce gitseydim 1 ay sonra bitecekti askerliğim.
Yanlış anlamazsanız değişik bir plan olarak, eğer direk askere gitseydiniz gizleyerek gittiğinizde durumu anlatsaydınız, bu işleri Askeriyeye yıkmış olurdunuz onalr sizi gataya felan sevk ederdi. Ben askerlik yaparken ağır kalp hastası vardı kışlaya geldiğinde bildirdi askeriye gataya sevk etti işlemlerini yaptı sonra hiç eğitim alamdan 30 gün bizimle geçirdi Usta birliğine gittiği kışladada askerliğe elverişli değil diyerek tehris oldu.