Eskiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Açıkça iletildiği gibi sunucu tarafında herhangi bir sorun görünmemektedir. Ve tekrar açıkça iletildiği gibi şifre güvenliğiniz tamamıyla sizin sorumluluğunuzdadır. Firmamız Yer sağlayıcı olarak faaliyet gösterir ve devlet tarafından herhangi bir bildirim olmadıkça VDS'lerinize hiçbir şekilde erişim sağlamaz. Açılan konu tamamıyla markamızı kötülemek adına açılmış olup kaldırılmasını rica ederim. @Report;

Ek olarak asılsız karalamanın devam etmesi durumunda markamızı korumak adına hukuki aksiyonlar alınacaktır.

Saygılarımla.
Ben şikayet konusu açmadım ve asılsız dediğin şey ispatlanabilir. yok asılsız yok erişim sağlanmaz. yanlış anlama kardeşim ben senle tartışmak istesem şikayet konusu açar veya resmi mercilerden hakkımızı fazlasıyla alırdım. Şuan beni tehdit ediyorsun ama ben marka karalaması yapmıyorum. Dosyalarım silinmiş yardımcı olacağına gelmiş birde offtopicte açtığım konudan sallıyorsun. Lütfen hukuki sureci başlatın. Belli ki çok vaktiniz var bende bu yoğumluğum da oyalanacak bir şeyler bulmuş olurum.