Knight online sayesinde 2009-2011 aralarında bot alıyordum ve çar kasıp hesap satışları yapıyordum. 2011 gibi r10 la tanışmıştım.

2012 ekim-kasım ayında burada r10 üzerinden SerkanYT adlı bi abimiz vardı onun YOUTUBE üzerine konularını takibe başlamıştım.
Sonra tanıştık Skype üzerinden 10-15 kişilik toplantılar yapmaya başladık falan youtube sp-m üzerine.
Bu ekip yt-ara adlı malum platforma taşındı komple oradan Youtube maceramız katlanarak başladı.
2011 kasımda başladığım youtube kazanç serüvenim 2012 mart ayında Playstation 3 alarak ilk Google Adsense ve Youtube aracılığı gelirimi kazanmamı sağlamıştı.
Lise döneminde olduğum için limitleri çok zorlamıyordum ancak Youtube için en güzel dönem 2012 ve 2015 aralığı idi.

AwesomeNetwork-Freedoom-QuizNetwork bu yolda niceleri ile youtube ın içinden geçmiştik

Kazanan çok güzel paralar kazandı , çünkü Youtube 'da aradığınızı bulabilirsiniz algısı için youtube sp-m a büyük imtiyazlar veriyordu.
Benim için en kötü ve unutulmaz anım Google Adsense 2015 mayıs ve temmuz kesinleşmeleri idi.
İlk toplu banlar 2015 yazında gelmişti o dönem Sadece 2 adsense içinde 60 bin TL o dönemin kuru ile 18-20 bin dolar civarı bi para bırakmıştım içerde

2017 e kadar bu işler tıngır mıngır devam etti sonra musluk tamamen kapatıldı.

Pinterest furyası başladı oradada güzel dostluklar ve kazanç sağladık vs. derken bir sonraki hedefe doğru yol alıyoruz

Bu hikaye aslında çok uzun ama yüzeysel anlatarak geçtim. Bana bir şeyler sahip olmamı sağlayacak kadar güzel bir 10 yıl geçirdim.
Unutmayın siz uyurken size para kazandıracak tek şey ya sizin yerinize çalışan fabrikadaki işçileriniz ya da Google Adsense'dir.