Hani derler ya saat gibi tıkır tıkır aynı o hesap. Ben aklıma gelen fikirleri anında denemek isteyen birisiyim o sebeple oldukça fazla
hizmet alıyorum ve genelde bu hizmetler başlangıç seviyesi oluyor. Eğer fikir proje yürürse adam gibi bir hizmet alıyorum.

İster inanın ister inanmayın şu zamanda "Başlangıç" seviyesinde hizmet alan ve kullanan kişilere adam gibi destek ve hizmet veren firma bulmak çok zor.
Parayı bastırırsın iyi bir hizmet alırsın seve seve cevap verir vermezse en kötü itibar kaybı yaşar firma. Ancak bu "Başlangıç" seviyesinde hizmet aldığın
zaman birçok firma (sözüm meclisten dışarı) mırın kırın ediyor, vermesi gereken destek ve hizmeti sırf başlangıç seviyesi diye doğru düzgün vermiyor.
Bu çok büyük haksızlık ama bu doğru arkadaşlar. Ben parayı bastırıp adam gibi (yani yüksek özellikli tuzlu) hizmet aldığımda ki desteği başlangıç seviyesi
hizmetlerde göremiyor. Göstermiyorlar hocam göstermiyorlar.

Heh işte bu odeaweb böyle değil. Şimdi ilk olarak şunu demek istiyorum arkadaşalar aranızda hiç mükemmele yakın destek hizmeti veren bir yerden
hizmet alıyorken, bu destek hizmetini almak için bir sebep bulamayan var mı? İşte ben böyle bir yer buldum. (bu da tam reklam sloganı gibi oldu : D)

Dipnot: Ulan var ya TürkNet'i de böyle övüp övüp durduk sonra geldi bizi gömdü sonra toprağımıza bir de zam attı.
Ah ulan bir insan bir ülkede insanlar işini doğru yapıyor diye neden sevinir, içi kıpır kıpır olur? Üzüyor bu durum beni dostlar, üzüyor.

@odeaweb; bozma rica ediyorum bozma.