mavera01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle sosyal medyadan sohbet edilmez yada yürütülmez. Makbul olanı buluşma ayarlayıp yüzyüze konuşmak. Diğer türlü mektup arkadaşına bağlarsın, yüzyüze geldiğinizde konuşacak birşeyiniz olmaz olanıda sosyal medyada yada konuştuklarınızın tekrarı olur. Parantez içine aldığı kelimeleride kullanmanı tavsiye etmem hem basit hemde sohbetin gidişatını öldüren kelimeler olduğunu düşünüyorum. Konuştuğun kadın ise zaten fazla konuşmaman lazım onu konuşturman lazım sen ne kadar az konuşursan karşı taraf seni o kadar merak eder ve ilişkiniz devam eder. Diğer türlü sen anlatır durursun karşı tarafta bi susta ben konuşayım yada kendini övmeyi bırakta ben sorduğumda öve döner iş Muhabbetin devamı için sevilmeyen serseri ve barzo tiplerin özgüveni gerekiyor.Yanlış anlaşılmasın adam neyse onu belli ediyor ne söylemekk istiyorsa söylüyor adam rahat yani karşı taraf beni bırakmış silmiş yanlış tanımış umrunda değil ama malesef büyük çoğunluk hep ya kendini över yada karşı tarafı över yani yalakalık yapar
hocam çok güzel şeyler söylemişsiniz fakat sosyal medyadan yürütülmez ibaresini yanlış buldum. evet çok zaman geçmeden buluşulması gerekir max 3 kere sohbetten sonra. Fakat sosyal medyadan yürütülür ki ara soğumasın hocam