GDerin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Heheheheh

Yalnız hocam kıyas yaparsak, erkekler dış görünüşe daha fazla dikkat ediyor ise, kız tarafı da az biraz kendisine bakarak durumu kurtarabilir.

Ama erkeklerden istenen şeyler şu zamanda gerçekten zor, zaman isteyen şeyler.
Ortalama bir kızın bakımlı ve güzel gönebilmesi için gereken saç bakımı, cilt bakımı, makyaj, kıyafet ve ayakkabı masrafı asgari ücreti geçiyor.)))
Yani güzel bir kızı kollarına almak için ya yakışıklı olmak gerekiyor ya da kıza kendini güzel hissettirece ve yaşatacak kaynakları sağlamak.
60-70 sene önce Manrikyn Monroe sölemiş.
Bir erkek kadının hayatını güzelleştirebilmeli, kadın tek başına da sürünebilir.

Ayrıca kadınlar ilişkide genelde daha adildir.
Kadınlar değil ama genç kızlar potabsiyel gördükleri bir çulsuza aşık olabilirler.
Bu adam çalışkan zeki ileride beni üzmez diye bir ilişkşye başlayabilirler.
Ama ben hiç erkeğin, bu kız çirkin ama iyi karakterli, ileride para kazandıkça bu kıza estetik yaptırırım güzelleşir diye aşık olduğunu ilişkşye başladığını görmedim)))

Erkeklerüremek için için hormonları düzenli simetrisi düzgün güzel kadın isterler.
Evlenmeseler bile güzel kadınla yatmak isterler.
Kadınlar da çocukları ve kendi geleceklerini korumak için güçlü erkekle beraber olmak isterler.
Bugün kurduğumuz sistemde güç paradır ve kadınların daha çok paralı erkekleti istemesi ayıp değil.
Ayıp olan paraya önem vermeyen iyi kalpli çirkin kızları görmezden gelip güzel kızları bedavaya kapatmaya çalışmak)))