Öncelikle geçmiş olsun. 15 yıl önce halısahaya maç izlemeye gitmiştim. Maçın bitimine 5 dk kala azıcık ayağım topa değsin diye sahaya girerken, ayağım burkuldu, biraz topa vurmuş olduk.. Eve giderken ayağım ağrıyordu eve vardığımda ayağıma basamaz haldeydim. Acile gittim ve ayağım alçıya alındı şok olmuştum ayağım kırılmış )) Ertesi gün polikliniğe gelmem söylendi. Gün içinde dizime kadar alçıya alındım 2 ay istirahat verildi kademeli olarak. En son artık sana rapor veremeyiz dedi artık mevzuat gereği mi vs vs.. bilemem de.. 1 aya yakın değnekle gezdim.. Minibüste ayakta gidiyordum merdiven çıkmak zordu....

Bir gün sinirlendim ve alçıyı kendi çabamla çıkardım. Yürümeye başladım... O anda yaşadığım mutluluğu ömrüm boyunca unutamıyorum. Sağlıktan öteye bir şeyin olmadığını o zaman çok daha iyi anlamıştım. Yürümek gibi bir şey yok..

Bu vesileyle hayatta bazı şeylerin kötü gittiğini, uğraştığımız maddi işlerin bize göre olumlu sonuç çıkarmadığını düşünüp isyan etme noktasına geleceksem aklıma sağlığım gelsin diyeyim.. Bunu da kendime yazıyorum