Sene 2016 17-18 yaşındayım evde oturuyoruz annem kardeşim ben kapı çaldı açtım kapıyı 3 erkek 1 kadın gelmiş arkada da işçiler vardı kadın beni görünce anneni çağırırmısın dedi seslendim anneme geldi kapıya kardeşim de çıktı kapıya, yaşlarımızı sordu ve kimliklerimiz istedi verdik reşit olmayan çocuk var diye işlem yaptırtmadı kadın neciydi bilmiyorum sanırsam icra avukatıydı 2016-2019 sonuna doğru kabus gibiydi çok yüksek bir mebla olduğu için çok yıprandık ben çalıştım annem çalıştı babam çalıştı. O sıralar da forumda da ek olarka işler arıyorum ve bir tatsızlıktan dolayı forumdan da banlandım ve tek çarem fiziksel olarak ek işlerde çalışmak oldu.
Şöyle düşünün, cebinizde 50TL var faturanız geldi 40TL ama aileniz var ve eve giderken bir şeyler almanız gerekiyor faturayı ödemek yerine eve giderken bir şeyler alıyorsunuz ve pat ikinci fatura da geliyor. Borç iki katına çıktı ama sizin cebinizde ki para artmıyor ama borç 80TL oldu faturayı ödemenin bir kere ucunu kaçırınca ve maddi durumunuzda zor ise bunun ucu başı kaçıyor.
Konuyu açan kişiyi o kadar çok iyi anlıyorum ki, tamam borçlu ben değilim babam ama karakter sahibi her erkek de vardır aile için büyük sorumluluk hissiyatı bana da çok ağır gelmişti söylediğim yıllar içerisinde ne güzel gezebildim ne kendime bir şeyler alabildim. Şükür her şey yolunda şuan her şey yoluna girdi bütün problemler rabbime şükür olsun yoluna girmiş durumda.
Hocam sizlere de çok geçmiş olsun, emin olun o kadar çok iyi anlıyorum ki sizi babamın her eve geldiğinde o borç için yüzünün asık olması bizlere yeterince şeyleri alamayışı gözümün önünden gitmez hiç Allah yardımcınız olsun ailecek