bu dediklerinin hiç birine katılmıyorum ve sende muhattabım değilsin buda 2
Sen daha okuduğunu anlayamıyorsun durumları idrak edemiyorsun. O yüzden çok fazla kişiyle muhatap zaten olma bence.
ya akıl var mantık var ya ben burda bilmeyen öğrenmeye aç olan kişilere birşeyler öğretmeye çalışıyorum siz burda benim yoluma taş koymaya çalışıyorsunuz ben bu işi anlamadım yani hakkaten ?? hayırdır kardeş yani ben bişi anlamadım bu işten ben burda bilmeyen insanlara birşeyler göstermek için çaba sarfedicem hertarafım yırtılacak senin dediğin lafa bak?? sen böle yapmakla insanların emeğini sömürüyorsun bence sen kendine bakmalısın ve o yüreğini değiştirmelisin umarım bu yazımda sana yeterli dersi vermiştir...
ya akıl var mantık var ya ben burda bilmeyen öğrenmeye aç olan kişilere birşeyler öğretmeye çalışıyorum:
Yok yok, sen eksik ve yanlış bilgilerini buraya yazıp bilgi kirliliği oluşturmaya çalışıyorsun.
siz burda benim yoluma taş koymaya çalışıyorsunuz ben bu işi anlamadım yani hakkaten ?? :
Senin konuna taş koyan yok. Kendi kendine ortamı geriyorsun. Biz burda bilgi kirliliğini düzeltip insanlara doğru bilgileri iletmeye çalıştık.
hayırdır kardeş:
"hayırdır kardeş" o da iyi
ben burda bilmeyen insanlara birşeyler göstermek için çaba sarfedicem hertarafım yırtılacak senin dediğin lafa bak??:
Bilmeyen insanlara yanlış bilgi iletmek için niye
her tarafını yırtıyorsun?
sen böle yapmakla insanların emeğini sömürüyorsun:
Sen aynayı önce kendine çevir de bir bak. Sen böyle yaparak insanların vaktini çalıyorsun.
sen kendine bakmalısın ve o yüreğini değiştirmelisin umarım bu yazımda sana yeterli dersi vermiştir:
Yarım yamalak Türkçe ile bana ders vermeye çalışsan da ben o anlatmaya çalıştığın şeyi anlamakta zorlanırım bak yalan yok