imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte o yüzden inanasim gelmiyor hocam. Benim de hayalim ama bir türlü baslayamiyorum güvenemiyorum yıllarımı alacak diye. Çünkü her anlatan yıllar sürer diyor konuda da gördüğünüz gibi. O yüzden şaka zannediyorum dediğinizi. şu an önümde koskoca bir yıl var boş geçecek. Yaş 35 olmuş hala düşünüyorum yapabilir miyim diye
Psikoloji mezunu, tıp mezunu bir sürü arkadaşım var. 30 yaşından sonra yazılım öğrenip ülkeden kaçan giden Ne demek 35 de olmazmış? 2 yıl önce forumdan millete bedava çalışayım diye yalvarıyordum, iş öğrenmek istiyordum, ortamı görmek istiyordum. Mesajlarımı görüp dönüş bile yapmıyorlardı, iyi ki yapmamışlar.

Udemy üzerinden kurslar aldım, yabancı forumlarda zaten 10 küsür yıllık üyeliklerim vardı oralardan iş ala ala portfolyo güzelleşti derken 3 yere başvurdum, 3 tanesi de tamam dedi ilk başvurduğum yer ile devam ediyorum.

Data scientist olarak çalışıyorum, full stack developer title. Bu arada yaşım 30 üstü