Konu
Adsense Kazanç Sistemi (Denenip Başarı sağlamış sistem)
28-08-2022, 00:16:31
Burakz8
Üyeliği durduruldu
Referanslar için Spoiler ����
Spoiler Göster
Örnek pasif kazançlar ( daha da artacak)
ukarapaca adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Çok şaşkınım çünkü bu kadarını beklemiyordum. Hocam sağ olsun çok güzel anlattı ama eğitim bittikten sonra eşime bile bahsettiği kadar kazanamam dedim, sonuç aşağıda gibi. Üstelik eğitim bitmesine rağmen müsait anlarında iletişim kurup ekstra tavsiye de veriyor. Ayrıca sonuçların organik olduğunu da görsellerden görebilirsiniz. Tabi ki para hesaba yatana kadar rüya gibi gelecek bana çünkü 8 ayda yaptığım kazancın 2 katını tek günde yaptım, gerçekten şaka gibi. Ama sanırım tavsiyelerine uymanız durumunda bu şekilde kazanabiliyorsunuz. Benimkisi spesifik bir alan olduğu için biraz kısıtlıyor beni ama web sitenizin çok özel bir alanı yoksa çok daha fazlasını da kazanabilirsiniz. 1 ay dolduktan sonra yine durum hakkında buradan bilgilendirme yapacağım sizlere.
Serhat_ adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Hocamu uzun süredir tanırım, banada seo ve adsense konusunda çok değerli bilgiler sağlamıştı tavsiye ederim
yunusemre5454 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
arkadaştan eğitimi aldım adım adım ilgilendi sorunsuzca eğitimi tamamladık. ilk günden hit gelmeye başladı ben memnun kaldım.. iyi şeyler olacak gibi duruyor. verdiği eğitimde de sıkılmadan her soruma cevap verdi. adım adım takıldığım heryerde desteğini eksik etmiyor kendisine ilgisi alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum.. başarılarının devamını dilerim burak hocam
selefe adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim Alındı. Kaliteli kişiliği ile kaliteli hizmet sağladı. Gerçekten ilgili ve işinin hakkını veriyor. Kendisine yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
sdu35 adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim alındı..çok mantıklı bi çalışma.
FinansalOzgurluk adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
eğitim alındı gayet güzel çok teşekkür ederim çalışan akıllıca bir sistem beğendim
CrossWorD adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim alındı arkadaşın anlatımı gayet iyi teşekkür ederim
Menthol adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim alındı, kurulumu anlatılması on numaraydı her şeyiyle ilgileniyor hocama çok teşekkürler.
DarkBy adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim alındı gerçekten ilgili tüm sorularınıza sabırla cevap veren birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.
ukarapaca adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim satın alındı. Eğitimden sonra ve eğitimde öğrendiklerimi bir süre uyguladıktan sonra görüşlerimi tekrar paylaşacağım. Fakat ilk aşamada arkadaşın çok iyi bir iletime sahip olduğunu söyleyebilirim.
ibrahim10live adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim alındı , çok ilgili alakalı teşekkür ederim . Kesinlikle tavsiye ederim
delhide adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
eğitim satın alındı çok ilgili arkadaş ve sistem güzel
Hekilli adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
eğitim satın alındı
Canberk adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Eğitim alındı, arkadaş sağolsun detaylıca uzun uzun anlattı, tüm sorularıma sabırla cevap verdi
FurkanKargul adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sistem alınmıştır teşekkürler
sndesign adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
satın alındı