Site adresi: Whatsapp 05531453365
Sitenin aylık getirisi: Şuan için çok bir getirisi yok önceki aylarda fena sayılmazdı
Toplam üye sayısı: 297
Toplam sipariş sayısı: 1597+
Sonuçlanmış ticket sayısı: 73

Fiyat: 2,300TL
Sitenin açılış tarihi: 08/07/2021
DA / PA Değerleri: Bilinmiyor.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Smm Panel
Günlük hit sayısı: Görüntüler aşağıdadır. Takip edilmedi.
Ziyaretçi kaynağı: ( Facebook - İnstagram - Forumlar - Direkt )
Domainin Yaşı: 7 aylık. Domain reg tarihi: 08/07/2021
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılıktır.
Hosting dahil midir: Hayır, Alan kişiye ait.
Banlı olduğu sponsor var mı: Bilinmiyor.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Bilinmiyor.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. (Glycon) Aktarım ücreti alıcıya aittir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Glycon - Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Bilinen yok.

Detaylara geçecek olursak;

Bu siteyi bende R10 üzerinden satın aldım. Alan adına vuruldum aldım.

Site için: 2 adet youtube tanıtım videosu çektirdim.
Sitenin teması; Tıklayınız. Mavi renkli teması vardır. (Değeri 300 TL)
Sitenin konu tasarımı ve logosu mevcuttur. Ancak bunların direkt olarak görüntüsü vardır .Psd olarak bir şey yok elimde, bana da verilmedi bende veremiyorum. Domain GodAddy'de bulunmaktadır. Hosting şuan için bir hosting şirketinde bulunuyor ancak yukarıda belirttiğim gibi süresi alan kişi taşıyacak. Alan arkadaşa ait olacak. Glycon lisansınında aktarım ücreti alacak kişiye ait olacaktır. Site ilk zamanlar reklamlardan gelir elde etmiş. Bende bulunduğu süre zarfında youtube videosu haricen reklam çalışması olmadan ufak çaplı kazanç kapısı olmuştur. Siteyi de alan kişiye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Satma sebebim sağlık sorunlarımdan dolayı vakit ayıramayacağımı düşündüğüm için satıyorum.
Çalıştığım 2 adet panel mevcut. Aldığımda 2 tanede yabancı panel mevcuttu ancak ben Türk sağlayıcılar ile çalışmayı uygun buluyorum; ticket konusunda destekte anlaşıyoruz diye. 1 tanesinin üyeliğini tamamen devir edebilirim; diğeri için aktif olarak kalması gerekiyor bende onu devir edemem. Kar marjlarını düşük tutmaya çalışıyorum tutunmak için alan kişi nasıl politika izler ona kalmış.. Sitede bakiyesi olan üyeler mevcut.