Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Desteklediğimi nerden öğrendiniz evi satmaktan mı bahsediyoruz biz kiradan bahsediyoruz
%25 belirlenmiş zam oranı kiracı olursa şimdi devletin koyduğu sınırdan daha mı iyi biliyor bu ev sahipleri?
Şuan diceksin ki istediği fiyata verir ev boş haklısın öyle ve bu şu sonucu doğuruyo ev sahipleri bakıyor kiralar 3000 4000 olmuş bende kiracıya zam yapayım örnek biz eski kiracıyız şuan ev sahibi oğlumu evlendirecem ayağına çık diyor ve formda paylaşılan konuları takip ederseniz örnek insanlar mevcut at ama ben bilgisizim siz bilgilisiniz biz çıkınca hop 3000₺ den kiraya vericek biz sözleşme yaparken artışlar olursa evden çıkarız mı dedik ? Yok kimse de demedi tek hakkı olan 1 derece akraba olayını kullanarak çıkarmaya çalışıyolar umarım yaşamazsın böyle birşey.
Bakın hocam % 25 sınır getirildi ama yakınındaki ev fiyatlarının çok altındaysa %25 üzerinde zam yapabiliyor.Ayriyeten elbette çok fahiş rakamlara kira veren insanlar var bunu kabul ediyorum ama hep bu insanlar gündem oluyor .Ülke şuan iyi insanlar sayesinde ayakta duruyor bundan emin olun 1 milyon fırsatçı var 10 milyonda iyi insan var ki ülke ayakta duruyor.En basitinden ailemin bahçeli 3+1 doğalgazlı mustakil evimizde şuan yaşıyan kiracı aileme sadece 1000 tl veriyor bakın o kadar enflasyon gelmesine rağmen son 1 yıldır kiraya sadece 150 tl zam yaptık .Sizce bu şekilde yapan başka insanlar yokmudur ?Elbette vardır ama fırsatçı azınlık sürekli gündemde olduğu için birkaç tık birkaç izlenme daha fazla almak için sürekli onları konuşuyorlar sonra da tüm ev sahiplerine sövüyorlar arada iyi insanlarda kaynıyor.Ayriyeten hangi partiyi veya kimleri savunduğunu da bilmiyorum sözlerimi ortaya attım çünkü sizin gibi düşünenlerin tarafları genellikle belli oluyor