tacsizkiral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tamamen bilgisiz bir şekilde yorumlamışssınız size gram hak vermiyorum.Türkiye'de yaşıyorsunuz ve geçen seneden bu yana resmi olarak %80 ama hissedilen %300 enflasyon oluştu ,türk lirası %300 değer kaybetti (bakın siz kessin dolar arttı dersiniz o yüzden türk lirası değer kaybetti yazdım dolar hala aynı dolar ),elektriğe geçen seneden beri %150 zam yapıldı,suya,doğalgaza daha sayayım mı bakın bunları halk yapmadı .Şimdi tutturmussunuz fırsatçı fırsatçı diye çünkü ucu sizin desteklediğiniz kişilere dokunmasın diye başkalarına atıyorsunuz.Bende size bir soru sormak istiyorum geçen sene 100 tlye aldığınız arabayı bugün 300 bin tl den mi satarsınız yoksa 90 bin tlden mi satarsınız ? Ben size söyliyim en az 400 bin tlden satarsınız , hani fırsatçı değilsiniz ya satsanıza elinizde geçen seneden aldığınız bir ürünü aldığınız fiyatın altına ? SATMAZSINIZ.Şimdi buraya kadar kabullendikten sonra sıradaki savunacağınız şey şu olacaktır : 'Tüm Dünya'da ekonomik kriz ar bizdede normal olarak var bunda yönetenlerin suçu yok 'diye ama Dünya'daki enflasyon ortalaması %13 bunu bilmeden bilgisizce konuşursunuz.Siz hala fırsatçı diyip suçu halkta aramaya devam edin bakalım ne zaman uyanacaksınız.
Desteklediğimi nerden öğrendiniz evi satmaktan mı bahsediyoruz biz kiradan bahsediyoruz
%25 belirlenmiş zam oranı kiracı olursa şimdi devletin koyduğu sınırdan daha mı iyi biliyor bu ev sahipleri?
Şuan diceksin ki istediği fiyata verir ev boş haklısın öyle ve bu şu sonucu doğuruyo ev sahipleri bakıyor kiralar 3000 4000 olmuş bende kiracıya zam yapayım örnek biz eski kiracıyız şuan ev sahibi oğlumu evlendirecem ayağına çık diyor ve formda paylaşılan konuları takip ederseniz örnek insanlar mevcut at ama ben bilgisizim siz bilgilisiniz biz çıkınca hop 3000₺ den kiraya vericek biz sözleşme yaparken artışlar olursa evden çıkarız mı dedik ? Yok kimse de demedi tek hakkı olan 1 derece akraba olayını kullanarak çıkarmaya çalışıyolar umarım yaşamazsın böyle birşey.

2500 3000 dediğim evler TOKİ neyin artışından bahsediyon sen TOKİ TOKİ sen TOKİ’nin ne için yapıldığını biliyor musun git bir araştır eski fiyatlarını araştır şuan ki güncel fiyatlara bak insanlar uyguna otursun diye yapıldı oralar. 50 bin₺ ye tokiye yazılıp ev alan 3 bin₺ ye kiraya veriyor ama bütün suç devlette haklısın.