saitelmas37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstteki ilk yazdıklarınızı yinede ekibe bi sorun. 😊
şakayla karışık bi çıtlatmak lazım
semihmalkoc53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim de adsense tbm düşük bı söyleyin yukseltiversinler
iletiyorum hocam kaç olsun oran lazım mı
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Allah rızası için şu haber sitelerine bir çözüm bulsunlar. Her arama çıkıyorlar. Resmen çöplüğe çevirdiler interneti. Blog sahipleri hep geri planda kalıyor. Buna dair nasıl bir çözüm geliştirecekler yada farkındalar mı?
valla benimki daha çok ortamı görme ziyareti hocam ama ilgili denk gelirse sorarım
dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10 a bir temsilci gorevlendirsinler
kesinlikle bu foruma bir kaç görevli atamalılar
Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google haber sitelerine verdiği öncelik ile ilgili de konuş nebicim arama oldu Türkiye'de belirt hocam.
valla benimki daha çok ortamı görme ziyareti hocam ama ilgili denk gelirse sorarım
Lorke adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin olun forumdaki birçok kişi, Google'da çalışanlardan çok daha bilgili ve deneyimli. Teoride konuşurlar, anlatırlar...

İşimiz gereği hem Google, hem de META tarafının Dublin temsilcileri ile her yıl sıkça fiziki olarak görüşme gerçekleştiriyoruz. Amacım gömmek değil. Ancak abartılacak kadar olmadıklarını ifade etmek istiyorum.
valla pek abarttığımız yok hocam çalışanlar arkadaşım zaten, gezmeye gidiyorum ben sadece öyle hayranlık duyduğumuzdan değil. Burada bu tip şirketlerde çalışmak çok zor değil normal şeyler