Teşekkürler
Selamlar, ben de teşekkür ederim ilginize
çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş hocam, bir sorum olacak, uygun seo için önerebileceğiniz hosting modelleri veya firmaları var mı?
Selamlar hocam, teşekkür ediyorum öncelikle. Firma olarak güzel hosting, veridyen ve turhost seçeneklerinden birini öneririm. Paket olarak ise siteye özel olarak seçilmesi gerekiyor fakat örneklemek gerekirse kurumsal bir site açacak isek, çok fazla içerik olmayacak ise disk kapasitesi gibi kısımları dikkate almayabiliriz, ama ağır eklentiler kullanacaksak kaynak tüketimi çok olacağı için RAM ve CPU kapasitesini olabildiğince yüksek tutmalıyız. Haber sitesi isek, çok sayıda resim ve dosya olacaktır sitemizde, dolayısıyla RAM ve CPU özelliğinin yanına bir de disk kapasitesini eklemeliyiz çünkü disk şişince gene performans sorunları ortaya çıkıyor.
Yapılan en büyük hatalardan bir tanesi de sektörlerin yanlış seçilmesi. Kendinize yakın hissetmediğiniz bir sektöre asla girmeyin. Çünkü bilginiz olmayan bir sektörde hem zorlanırsınız hem de maliyetiniz artar. Anlatım için teşekkürler.
Selamlar, evet çok haklısınız bilgi de önemli, belki herşey doğru yapılsa dahi tecrübesizlikten ötürü gene zarara sürüklenebilir bireyler. Katkınıza teşekkürler.