Site adresi: https://www.ogretmenburada.com/ Sitenin aylık getirisi: Şu an yok Sitenin açılış tarihi: 9.12.2013 DA / PA Değerleri: Bilinmiyor Kategori, sitenin içeriği nedir: Özel ders, eğitim Günlük hit sayısı: Bilinmiyor Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Domainin Yaşı: 9 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik Hosting dahil midir: Taşıyana kadar idare edilebilir Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Özel Laravel Yazılım Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok Mutlaka Okuyun
Merhaba arkadaşlar, arkadaşımın ricası üzerine konuyu açıyorum ve site linkini ve kişinin telefon nosunu direk konuya yazıyorum. İletişim daha kolay olsun diye. Sağlık problemlerinden ötürü site ile yaklaşık 10 aydır ilgilenemedi doğal olarak hitler oldukça düştü. Sistemde 23789 öğretmen kaydı bulunmaktadır. Tüm üyelikler mail ve telefon numarası onaylıdır bot kullanılmamıştır. Zaten üye olunurken mail ve telefon onayı zorunlu. Öğretmenler kendi evraklarını göndererek onaylanıyor. Öğretmen için ekstra bir manuel onay söz konusudur. Sadece yazılımına 100 bine yakın para harcanmıştır. Yıllarca kendi alanında otoriter olmuş bir sitedir. Eğitim alanında olup bu siteyi bilmeyen çok az kişi vardır. Bu sektöre girmek isteyen ve seo konusunda iyi olan kişiler için fırsattır. Siz siteyi incelerseniz daha fazla detay görebilirsiniz.
İstenen Fiyat: 50.000 TL
İletişim: 0532 496 10 53