Bence bu sokak hayvanları insanların duygularını sömürüldüğü bir konu
Jahrain denen yayıncı bazı derneklerin ve şirketlerin yaptıklarını ifşalamıştı
neyse

Ben bu hayvanların sokakta olmasını istemiyorum, çevremde sabah erken saate işe okula gidenler sürekli bu hayvanların saldırısına uğruyor, çocuklarımızı korkutan tek başlarına asla dışarı salamıyoruz

Keşke bu hayvansever olan insanlar bu hayvanların 4-5 tanesini alsada evinde beslese

Ben çocuklığumdan beri hayvan besliyorum, 1 gün olsun benim hiçbir hayvanım hiç kimseye zarar vermedi ve rahatsız etmedi...

Sokak hayvanlarını seven insanları gördüğümde al getir evinde bak yada sokakta bakacaksan bile herşeyiyle ilgileneceksin, böyle 2 sevmeyle hayvansever olunmuyor...

Kısırlaştırma bir işe yaramıyor sanırım ülkemizde suriyeliler kadar sokak hayvanlarıda var
ben mardinde ikamet ediyorum, çocukken sokakta 1 tane köpek bile yoktu, şuan bizim sokakta 4-5 tane köpek var, yolun ortasına yatıyor arabayla geçince bile kalkmıyorlar, bir tanesi tamponu ısırdı bir keresinde dur duk yere zarar ziyana girdik...

belediye arıyorsun tınlamıyor, mahaledeki çocuklar bu hayvanlarla oynuyor dövüştürüyor 2-3 defa kızdığım oldu gidip başka yerde dövüştürüyorlar hayvanları, buda ayrı mesele...

neyse sanırım dünyadaki tüm sokak hayvanlarıda bizim ülkele mülteci olarak geliyor
eskiden bu kadar yoktu ...