Globalciuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yer Ankara

en düşük fiyatlı arama yapıldığında en düşük kira Ankara’nın bir köyü bildiğimiz köy 2+1 2000₺

Geçen sene 1000₺ ye kiracı bulamayan Ankara sınırı denebilecek yer de TOKİ kiraları 2500 3000₺

Bu ekonomi mi fırsatçılık mı ?

not 3000₺ 4000₺ ye geçen sene Ankara’yı bilenler için konuşuyorum bağlıcada en iyi evler kiralanıyordu

Bu halka herşey müstahak kimse kusura bakmasın şuan bulunduğum mahallede ilan vermiş birisi 3600₺

Ben 1100₺ ye oturuyorum Asgari ücret artıyor artan kısmı ev sahipleri kiraya ekliyor aldığınız para yine aynı

Yıl sonunda asgari ücret olarak değil de ev sahiplerinin kiraya yapacağı zamı açıklıyoruz diye asgari ücreti

belirleseler daha doğru olur.

Serbest piyasanın acil değişmesi gerekli Şehir şehir yer yer kiralar belirlenmeli.

Ülke gerginliği üst seviye de seçim olana kadar iç savaş çıkmazsa iyi.

Maalesef dediğiniz gibi fiyatlar uçtu resmen,

amma ve lakin iç savaş olayını unutun gram birşey olmaz çünkü benzin ebesinin hörekesi kadar yükseldi sesi çıkan varmı , ev fiyatları o kadar yükseldi varmı sesi çıkan veya eylem yapan o yüzden bu saate sonra gram birşey değişmez eskiden eylem yaparlardı şimdi yiyorsa sesiniz çıksın direk fetöcü diye içeri alıyorlar.

İnşAllah tez zamanda herşeyin fiyatları düşerde herkes rahat bir nefes alır..