Şu an güncellemeyle ilgili hiç bir gelişme yok. yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla herkes büyük bir beklenti içinde. konu içerik kalitesi olduğu için bu işi dalaverasız yapanlar kendilerine güveniyor ve bu güncellemeden olumsuz etkilenmeyeceklerini söylüyor bir anket sonucuna göre. düzen bu şekilde devam ederse kendi adıma söylüyorum artık mobil uygulama ve youtube kaymam gerekiyor. Türkiye'de büyük bir marka değilsen hazırda var olan içerikleri üretmek zorundasın ve rakiplerin çok güçlü. ama bir youtube de saçma sapan bir video yapıyorsun ve 100 bin izleniyor Ne seo var ne başka bir şey. Bu mobil uygulama içinde geçerli. İyi bir mobil uygulama yaparsan yeterli. Seo yapmaya gerek dahi yok. Bas reklamı uygulaman iyi olsun, uygulama çökmesin gerisi kolay ayrıca uygulama hangi kategoride olursa olsun trendlere girer ve iyi geri bildirim alırsa zaten oradan yürüyor. Bir de hem youtube hem mobil uygulamada çıkan reklamlar webdeki gibi değil. Tıklanma olasılıkları bir hayli yüksek. Neyse web için ben artık bir şeylerin değişeceğini pek umut etmiyorum. şu en üstte saçma sapan siteler ortadan kalksın bari.