eski türk filmlerindeki alman fabrikatörlerin çalışma sistemleri gibi geldi gözüme. 18 yıla yaklaştım bu alemde bu şekilde odaklanmayı da çözemezsiniz başarılı da olamazsınız.
1- 8 uyanmak için fena bir saat değil ancak 7 olur ise harika olur.
2- robot olmadığınızı unutmayın saatlere bağlı kalmak bu alemde uygun değildir, sabah ben 6-11 arası çok iyi odaklanıyorum ama programa göre kahvaltı falan gerek uyanmak gerek dinlenmek gerek bunlar boş . mutlu olduğunuz sürece 12 saat aralıksız çalışabilirsiniz.
3- bu tip bir hayatı olan biri için odağın temel noktası spordur. güne spor ile başlamaz ya da gün içinde spor yapmaz iseniz bu program sürdürülebilir değil her zaman problem çıkarır size.
4- 13:15 - 16:30 gibi küsüratlı saatler bu sektör için uygun değil sabah başlarsınız yatmadan önce biter. akşama kadar 1 haber 1 içerik yakalar 100k hit alırsınız. ya da saat küsüratlarında dolanır 100 içerikle 1k hit yakalayamazsınız
5- bu program da 17 den sonraki sosyal medya nedir bilemedim 12 de yatacak iseniz 7 saat sosyal medyada zaten tüm odağınızı kaybedersiniz kaydır allah kaydır sonu yok.
benim size önerim
bu sektörde mutlu iseniz belinizde oturmaktan oluşan acıyı bacaklarınızda uyuşmayı kalçanızın koltuğa yapışmasını ve masadaki içmeyi unutmuş olduğunuz kahvenizi sevmeniz lazım. özlemeniz lazım. bu alem programla olmaz. doktor beye selamlar hürmetler ancak bu alem çok başka. odaklanma probleminizin 1 çözümü var o da uzaklaşmak 10 gün pc açmayın 11. gün halen açmıyor iseniz bu sektör size göre değil yok dayanamayıp 3. gün döndüyseniz hoşgeldiniz. çözümü destekleyici en büyük yardımcı spordur. spor yapmadan bu hayat zor. spor olmasa da bir hobiniz olsun şart. spor önerimdir.
bol kazançlar