Bir kısmı tam anlayamadım.
"İnsanları dövün diyen, öldürün diyen hoca mı olur?" sorusuna, "Adamlar işlerini yapıyor. Delilleri var. Hükümleri var." şeklinde cevap vermişsiniz. İşleri "öldürün" demek mi yani? Anlamda biraz karışıklık olmuş sanırım.
E soran var ki cevap vermeleri gerekiyor. Toplum yapısına göre kurallar var. Hiç bir Hoca şuan ki toplum için bunu söylemez. Anlamak istemediğiniz nokta bu. Dört dörtlük yaşanan Müslüman bir toplum için söyleniyor dedikleri. Eğip bükmeden neyse onu söylüyorlar ki bunu yapmaları gerekiyor zaten.
Hocalar tabiki futbol yorumlamasın diycem yorumlayanlarda var hocam .Hocalar tabiki videolar çeksin dini anlatsınlar fakat doğru anlatsınlar yıllardır haberlerde çıkan kızları sözde üfleyen hocalardan olmasınlar ,kimse için fetva vermeye kalkmasınlar heleki konu öldürülmek ise, Kutsal kitap KURAN türkçe okunmaz günahtır diye yalan beyanlar vermesinler.
ŞERİATI ANLATMAYA gelince ŞERİAT kurallarının çoğu emevi döneminde bu hale geldi HZ. MUHAMMED (S.A.V) VE HZ. ALİ nin dönemlerinde elleri kesilmiş bir tane hırsız bulamazsınız, namaz kılmıyor diye öldürülen bir tane insan bulamazsınız, taşlanarak öldürülen bir tane kadın bulamazsınız.Var diyorsanız lütfen kanıtları ve hadisleri ile buraya koyunuz.
Gülşenin olayına gelince suç halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek ise bu ülkenin genç kadınlarına SÜRTÜK diyen mi halkı kin ve düşmanlığa sevk ediyor gülşenin yaptığı konuşma mı ? varın kararı siz verin....
Bak ne güzel söylüyorsun. Kurallar yaşanan topluma göredir. Şuan bu ülke de ne namaz kılmayanı döverler, ne hırsızlık yapanın elini keserler. Çünkü toplum buna müsait değil. Refah değil İslam yaşanmıyor. Bu kadar basit işte.
Diğer konu hakkın da bilgim yok maalesef. Kim demiş ise gidin şikayet edin.
ben kimseye iftira atmadım, hayırdır sana ne oldu ki ?
ben asla kopyacılık da yapmam, madem hocaların işleri islamı en doğru şekilde anlatmak ( ki buna ben de hemfikirim ) aynı hocalar seçim hutbeleri neden veriyorlar ?
Keşke ilmimi sorgulayacağına "yahu bir yerde yanlış var, adalet denen şey bu değil, bir sorun var onu araştırayım" deseniz de
hem bilginiz hem de ilminiz artsa.
Şimdi paylaştığınız fotoğrafta bir yanlış yok ise neden paylaşıp itham ediyorsunuz. Diyanet işleri başkanını ayrı tutuyorum. Diğer 2 hoca da ne eğip bükerek konuşur ne de olmayanı söylerler. İşlerini yapıp kimseye göre fetva vermiyorlar. Neyse onu söylüyorlar. İşleri DİN ise hakkı ve hakikati söylüyorlar. Benim sorunum şarkıcı falan değil. 3-4 gün yatıp kahraman olarak çıkacak o cezaevinden.