Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telegram log vermez dosya açılmadan delil yetersizliğinden kapanır. Telegram hesabınızı silin, telefonunuza yüklediğiniz şeylere de dikkat edin bir daha rat yemeyin.
bir de şöyle bir durum var bu kişi hacker ve bundan birşey öğrenmek istediğimde bekle demişti ve arkasından virüsü müziğin içine attım geldim dedi sonra ben sordum nasıl oluyor ve ne için diye o da polisler inceleğinde göremesin diye dedi hatta uygulama adı da deep sound mavili beyazlı bir logosu var pcye indirdim az önce denedim birşey yapamadım gerçi virüs yapmayı bilmiyorum her neyse sonra bu bana anlatma olayından çok öncesinde arabada dinlemelik şarkı attı bende açtım ne diye o zamandan beri hackleniyorum sanırım. bir de hesabı silin demişsiniz mağdur olan kız benim arkadaşım hesabı silersem suçluluğum artar korkudan sildi diye düşünür telefonu kısa süre önce sıfırladım ama yinede kapanıp açılınca kendi kendine birşey indiriyor ya da başlatıyor bu çok uzun süredir var telefonumda bir gün değiştireceğim diye umursamadım hiç sanırım hala benimle uğraşıyor birkaç arkadaşlık uygulaması indirdim belki polis vardır orada diye biosuna polis yazanlara sordum hepsi fake yazmış polis yazısını en son nokta buraya konu açayım dedim ailemin duymaması ve benim haklı olmam için ne diyeceğim polise anlatsam bu durumu ki anlatacağım polis nasıl bir yol izleyecek onu da bilmiyorum tam polis olmayı hak ederim sonra bu olay çıkarsa falan içimde hep korku var