Herkese merhaba. Birisi benim telefonumu hackleyerek telegram hesabıma girmiş ve benim uzun süreli bir arkadaşımın hesabını da hackleyerek onun uygunsuz fotoğraflarını ifşa gruplarından birisine atmış. benim her yerde kullanıcı adım kitsunedir ad soyad yerine de Kitsune yazarım ve telegramda da ad kısmı kitsune ama mr.kitsune olan kullanıcı adım cortexspan olarak değişmiş bundan da haberim yok. arkadaşımın bahsettiği şeye göre 17 ağustosta ban yemişim gruptan ama benim en son 7 temmuzda girdiğim gözüküyor telegrama bu ve şu saçma nick dışında bir kanıtım yok. bu sabah arkadaşım bana bir sürü mesaj atınca durumdan haberim oldu değer verdiğim biri ve asla ben yapmadım ama suçlu durumda olan benim çünkü hesabımdan atılmış ayrıca kız şikayetçi olucam polis halletsin diyor. 9 ekimde kpssye gireceğim polis olmak için yapma lütfen ben değilim desem de onca senenin hatrına biraz beklerim sonra polise giderim diyor bu durumda kendimi nasıl ifade edebilirim benim yapmadığımı kanıtlayabilirim. yardımcı olur musunuz bu durumdan ailemin haberi olmamalı polise gidince mutlaka haberi olacaktır. tahmin ettiğim bir kişi var yüksek ihtimallede o kişi ama o kişiye ulaşamıyorum asla her yerden engelledi ve numarasını değiştirmiş kapatmış elim kolum bağlı kaldım