Sorulan soru üzerine mezhep imamlarının içtihatlarını söylüyor. Eminim gerçeği bile izleme , araştırma ihtiyacı hissetmediniz öyle bir derdiniz de yok , fotoyla fikir sunuyorsunuz. İslam'da hırsızlık yapana ,zina yapana, eşkıyalık,adam öldürene had cezası uygulanır. Şimdi bunları söylese ,adam öldürün diyor mu diyeceksiniz 🤔 Hocanın kendi görüşünü 2-3 tweet altta görebilirsiniz. (Tabi arıyorsanız)
https://twitter.com/b_ysabri/status/...A_AZ4V7Vd4P0hA
(sözde) hocanın 2 yıl önce konuştuğunu bu güne çıkartmak ayıp ise,
Gülşen'in de 4 yıl önce söyledikleri üzerinden tutuklama kararı çıkarmak da o kadar ayıptır.
Hocanın görüşleri normal de, sokaktaki insanın görüşleri anormal mi ?
hadi örnekleyelim ;
bilmem kaç tane (artık sayısını sayamaz olduk ) imam hatip de tecavüz vakaları oldu, çoğu kanıtlandı, müslümanlık anlayışına göre bunu yapanların cezası ne olmalıdır ?
benim bildiğim ya iğdiş edilir ya da kellesi alınır.
Peki ne yapıldı ? (ciddi soruyorum)
bir çok haberde (sözde) hocaların yine sözüm ona ainleri sırasında onları takip eden inanları taciz, tecavüz ve türevi şeyleri ispatlandı.
onlara ne oldu ?
"münferit şeyler bunlar, bir kereden bir şey olmaz" dendi
E hani müslümanlık ? hani hak hukuk ?
çok açık ve net söylüyorum
Ulvi kabul edilen 4 kitabı da okumuş ve sizinle saatlerce tartışabilirim.
Lakin büyüklerimizin de söylediği bir şeyi de tekrar etmek gerekir.
İnsan işine geldiğine inanıyor.
Benim büyütülme şeklim
"Adaletin kılıcı eşit keser, kimseyi kayırmaz" şeklindedir.
hocanın ( sözüm ona) 2 yıl önce söylediklerini "tamam fikir belirtmiş" diyeceğiz de
Gülşenin 4 yıl önce söylediklerine ne diyeceğiz ?
Hani vicdan, hadi adalet, hani müslümanlık anlayışında herkes her kul her insan eşittir ?
Kaldı ki bir çok yurtta, bir çok imam hatip okulunda sorun yaşandı. Onları ne yapacağız ?
tecavüz edenler SAPIK değildir de nedir ?