Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin. Her şeyin farkındasın imam hatiplerin ne olduğunu gayet iyi biliyorsun da işte kıvırıyorsun böyle devam et yazık sana

neyse vaktimi harcamıcam senin gibi birine
İmam hatiplilere söylenmiş bir sözü dinimize söylenmiş sayan sen, ama islah olması gereken ben

İnşallah.
imamhatibi sağdece müslümanlarmı okuyor? Benim için müslüman olan iyi insandır. hırısdiyan olsun atayis olsun yeterki iyi insan olsun benim için müslüman odur. size ne ögretiler bilemiycem.
"sapık demesi mi sana günah yazar? " ne alaka yahu günahla ne alakası var hakaret var. iyi günah deilse yonetimde izin veriyorsa ben düm düz küfredeyim burada. hakaret eden insanları kollamaya kalkmayın burada. ülkenin başındaki ikdidar yüzünden ne yapacagınızı şaşırmışsınız artık egrieyde dogruyada herşeye hayırsınız

..
Not düşeyim: yazımı iyi oku ben müslümanım lafı geçmemiş. bem müslüman olayım yada olmayayım. ben o okulu okumuşum o okulu okudum diye kımse bana sapık diyemez.
haha adama bak ya nereleri debertlemiş hey allahım
Bir insanın sana sapık demesi mi sana günah yazar? (misal) yoksa faiz mi?
4 4lük müslüman deilim ama bu sorunun cevabınıda vereyim. bu ülkede bir sürü imamhatip mezunu var. şu kadının ettigi kelime. hakaret ifdira sayılır. ifdira nedir. kul hakkıdır. en büyük günah Allah affeder bu günahı ama kul affetmez. öte dünyada faizde haram 2 side günah 2 side büyük günah. Bırakın onu bunu hiç ailenizde cevrenizde imamhatip mezunu yokmu eşiniz dosdunuz. herşeyi geçtim onlara bu turlu karalayıcı kelimeyi ettirmemeniz gerekir.
Bu hayat şartlarında kımse 4.4 lük müslüman olmaz olurum diyende yalan konuşur.
Söylediklerinle beni doğrulamışsın aslında. Ben o soruyu sorarken şunu demek istedim. Müslüman olarak günahtan kaçmıyoruz, her türlü günahı bilerek işleyerek yapıyoruz. İftira attı büyük günah yapamaz diyoruz, fakat diğer günahı rahatlıkla kendimiz işliyoruz. Günah işlemekten kaçmıyoruz ama başkası işleyince de yaygara koparıyoruz! Hangisi daha kötü acaba. Neyse.......