Taban fiyat kuralını ihlal ediyor hocam zaten bu fiyat sanırım. Bilginiz olsun.
@BigSEO;
Fiyatınız, bütçeniz umrumda değil sadece hem kurallara uygun alım satım yapalım hem de piyasayı olduğunca düzgün tutalım. Endonezyalı, hintli geliştiriciler bugün bir websiteden 80-150 dolar arası kazanıyor. Bu fiyatlar çok ucuz fiyatlar olduğu için insanlar onlara gidiyor. Envato tayfayı repleyelim. Taban fiyata uymuyorlar.
Şunu da ekleyeyim ben sizinle dalga geçmedim, gerçekten eksik yazdığınızı düşündüm.
Yorumları okudukça sinirlenmemek elde değil 100₺'ye adam web site yaptırmak istiyor ve bunu savunan oluyor. Adam öğrenci olduğunu belirtmeden
@ymazmustafa; bu arkadaş öğrenci belki ne yargılıyorsun diyor.
Öğrenci olsun olmasın ne fark eder 100₺'ye web site yaptırmak istiyor. Bu bile bence bu işi yapan insanlara hakaret, eğer yapmak istiyorsa öğrenebilir. Bilgi bu kadar ucuz değil....
Burada gelmiş şov yapıyor arkadaş yok ne kalp kırıyorsun yok cuma bilmem ne asıl arkadaş aslında bu mesleği yapan insanların kalbini kırıyor. Bide arkadaş ben 1000₺ ye iş aldım diyor sanki çok paraymış gibi
Arkadaşım ülke de zaten gün geçtikçe yaşam zorlaşıyor sen neyin kafasında 1000₺'ye iş yapıyorsun.
@Simolf; dediği gibi 80-150 dolar arası hintliller yapıyor hadi ordalama 100 dolara yap 1800 aşağısında web site yapıyorsan zaten sen kendine değer vermiyorsun demektir. Bu işi yapan insanların da ekmeği ile oynuyorsun demektir. Neyse R10 da 100-200 tl ye script satan 100-200₺'ye site yapan insanlara ne kadar anlatsan boş...