Muhammet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Benim uzun zamandır bu durum o kadar çok dikkatimi çekti ki memlekette aynı mahallede iki çiğköftecinin karşı karşıya geldiğini bile biliyorum çok fazla bu tür şeylerle karşılaştım.

Ama R10'Da satıcılara bakıyorum hepsi bir birinin arkadaşı profillerinde arkadaşlar bir birlerini öneriyorlar bu gerçekten çok güzel bir durum elbet vardır düşmanlık besleyen araları iyi olmayan satıcılar ama genel olarak burada ki satıcıların çoğu bir birleri ile dostlar.

Geçtiğimiz günlerde aynı sektörde bulunduğum ve başarılı bulduğum bir arkadaş, arkadaşlık isteği gönderdi ve bu beni gerçekten çok merak etti, tabi ben her gün fiyat analizleri için panel panel gezsem de r10'a girdiğimde içeride çok güzel dostlukların olduğunu görebiliyorum.

Bu durum beni hem şaşırtıyor, hemde mutlu ediyor konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Yahudiler ekonomik olarak çok başarılılar. Temel sebeplerden biri birbirlerini desteklemeleri. Aklı olan herkes çevresini de geliştirir. 1 dükkan olan yere kimse gitmez ama 100 dükkan varsa herkes gelir. Bugün komşundan yarın senden alır.