Pipocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@ymazmustafa;

Bu arkadaşın yanlışı şu.

Mesajın başında Öğrenciyim, bütçem 100 TL dememiş.

Ayrıca, bu işin hakkı bu tavrında üst perdeden tavır takınmasına tepkiliyiz.
Simolf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam böyle devam ederse 1 ay sonra web site piyasası 300-500 tlye düşecek amacımız bunu engellemek. Arkadaş eğer öğrenciyse bir sorunu sıkıntısı varsa eyvallah fakat bugün bir taşıma hizmeti bile 75-100 tl oldu dolar 20 olacak sizce mantıklı mı? Bu konuya böyle tepki verilmezse biz webciler artık 50-100 tlye site yapar dururuz. Tabiki bir bakıma siz de haklısınız fakat bu piyasanın düşmemesi lazım.

10 sene önce bir website 500-1000 tl ediyordu hala 500-1000 tl ediyor r10 da Sebebi ölücülerin olması. Ben de öğrencilere %50- den bile fazla indirim sağlıyorum ücretsiz ürün verdiğim de oluyor ama bu alışkanlık olmamalı forumda fiyat düşüşü
ben zaten fiyata karşı değilim demiyorum tabi ki 100₺ ye bir site yapılmaz bu zaman da daha bu gün aldım bir iş 1000₺ mesela ama direk ön yargılı yaklaşmak yanlış olur zaten benim de tepkim buna zaten yoksa fiyata bende karşıyım hocam. Arkadaşa insanlar yummuş gözünü sanki sorumlusu oymuş gibi yükselmiş R10 BİR AİLE ORTAMI BİR AİLE DE HUZUR OLMASSA KİMSE KİMSENİN YÜZÜNE BAKMAZ...