Sevgili
@mcatakcin; abinin konularına ne zaman girsem hep yorumlarda "işinde en iyi, biz bunu zaten biliyorduk, güzel pr" tarzında ibareler oluyor.
Ben yazdığı çoğu şeyi bilmeme rağmen her konusuna girip acaba ne öğrenebilirim diye bakıp okuyorum. Çok değerli bilgiler mevcut. Yazılım alanında 5-6 yıldır kurumsal sektörde çalışıyorum ve bu "hız optimizasyonu yapıyorum" diyenlere afedersiniz bir tarafımla gülüyorum, Melih abi hariç. Belki diğerlerinden farklı hiç bir şey yapmıyordur belki bir kaç plugin kurup olayları çözüyordur bilemem hizmet almadım yaptığı işe hiç bir zaman şahit olmadım. Dokunmak istediğim nokta pr veya değil bir şekilde olayları güzel kurgulayıp bize güzel tecrübeler aktarıyor.
İşini ne kadar iyi yapıyor onu bilemem fakat güzel bir anlatıcı olduğunu söyleyebilirim.
öncelikle çok teşekkür ederim kardeşim
farklı farklı insanlarız ve herkesin kendine ait bir dünya görüşü var.
o yüzden hem çok sevdiğimiz hem de içimizin ısınmadığı insanlar olabilir. her görüşe saygı duymalıyız.
paylaşımlarımı sevenleri görmek beni mutlu ediyor doğrusu.
fakat beni daha çok geliştiren şey eleştiriler oldu.
o sebeple, hakaret boyutuna varmadığı sürece yapılan tüm yorumlara saygı duyuyorum.
teşekkürler tekrardan
Yakın gelecekte wpnin yerine başka cms geçtiğinde ne yapacaksın gerçekten merak ediyorum.
2 tema 1 hız konusunda sürekli konular dönüp duruyor.
Ağzınız iş yapıyor hayal gücünüz yüksek
Bu eforu reel ticarete kullanmanızı tavsiye ederim.
2021 yılında 448 milyon sitenin wordpress olduğu istatistikleri yayınlandı. dünyadaki tüm sitelerin %60'ı civarında.
o yüzden bu kadar insanın bir gecede tercih değiştireceğini sanmıyorum.
diyelim öyle oldu.yine de bu sizin tanımladığınız "dünyanın sonu" senaryosuna evrilmez emin olun.
çünkü beşikten mezara wordpressçi olarak yaşamıyorum hayatımı.
wordpressten kazandığım serveti başka dijital girişimlere yatırabilirim.
ve son olarak...
bu eforu dijital ticarette kullanmakta ısrarlıyım.
size reel ticaretinizde başarılar dilerim.