Niye anlatmak istediğimi anlamak yerine herkes birden etki tepki olayına geçti?
Eski r10 fiyatları konusunda eskiden gecesi gündüzü burada geçen biri olarak konuştum yalan söyleyecek halimde yok.
Kimse senin domainin iyiyken gelirini çarp sat demiyor zaten sadece domainin bile degerlidir boş siteye 10 bin istersin.
Hiç bir özelliği olmayan bir siteyede 100 kazanıyo diye 10 bin istemeyi ver. İstiyosanda sebep belirt arkadaşım deki bunun scripti çok özel kendine özel yapıldı yada domaini muhteşem eşi benzeri yok. Yada bu makaleler altın degerinde başka kimsede bulamazsınız telif korumalı falan de sen açıkla nedeni bu bu yüzden bu kadar fazla istiyorum diyede bizde alalım.
Herkes hen istediğim fiyata satarım kafasına girmiş sat arkadaş satabiliyosan helal olsun. Zaten sıfırı 500 bin olan arabanın ikinci elini 550 bine sattıkları ülkede bişeyleri düzeltmeye çalışmak veya sorgulamak suç. Pardon hepinize.
Ve şunada açıklık getireyim kimse senin harcadığın parayı vermek zorunda değil sen risk aldın site yürümediyse bu senin zararın biz bu forumda news kayıtlı diye 30 bine satılan hitsiz siteleri alıp 3 bine satamayanları gördük. 5 bin masraf yapıp 250 tl ye sitesini satamayanları gördük. Bana kazandırmayacak siteye sen bir milyon harcasan bana ne ben alırken ne aldığıma bana ne kazandıracağına bakarım. Senin ne harcadığın açıkcası alanı bağlamaz. Başara bilseydin satmazdın ha başardın ihtiyaçtan satıyosan o zamanda fiyatını oma göre belirlersin. Herkes ne kadar bonkör şuan 100 tl kazanan bir siteye 10 bin yazsam kaçı alır acaba bu olumlu yazanların.